Kan ik voor- of achteruit spoelen?

Bij alle programma's kan je de 30 seconden terugkijken knop gebruiken!

Sinds december 2016 is het voor- en achteruit spoelen vrijgegeven voor de ATV4.

Wil je weten hoe dit werkt? Hoe kan ik spoelen in de KNIPPRapp op de ATV4?

Sinds augustus 2017 hebben we deze functie beschikbaar gemaakt voor alle apps en de webplayer.

Binnen de webplayer kan je met de muis op de tijdslijn-balk schuiven naar links of rechts om te spoelen.

Binnen de iOS en Android KNIPPR app, en het streamen via ChromeCast is het vooruitspoelen nu mogelijk. Kijk voor meer informatie op deze link.