Hoe werkt de KNIPPR app op de Apple TV (4e generatie)?

Zender schakelen:

Door middel van links en rechts swipen over je ATV4 afstandbediening schakel je naar de volgende of vorige zender. Wanneer je langzaam naar rechts of naar links swiped kun je alvast een preview zien van de zender waar je naartoe gaat swipen.

Menu gebruiken:

Wanneer je in je zender zit of TV gids dan druk je op menu om een stap terug te gaan. Dan swipe je naar beneden op je afstandbediening om het menu op te roepen.

Zoeken:

Op de zoekfunctie kun je met behulp van korte termen jouw programma terugvinden.

Terugkijken:

Dit kan via de TV gids maar ook via de zoekfunctie.

Doorspoelen en terugspoelen:

Wanneer je programma's terugkijkt kun je ook vooruit en achteruit spoelen. Dit doe je met jouw Apple remote. Live TV kun je wel terugspoelen ook 30 seconden of bekijken vanaf het begin.

Favoriete zenders aanmaken:

Dit is via de Apple TV niet mogelijk. Wel kun je op de webplayer of KNIPPR-app de favorieten aanmaken. Dit wordt dan meegenomen in de ATV4 app.

Jouw Apple TV (4de generatie) afstandbediening is hart van jouw KNIPPR ervaring. (het regelen van geluid, pauzeren en spelen, zender schakelen) bij sommige TV’s is het zelfs mogelijk deze door middel van de Apple afstandbediening op standby te zetten.

Ga los!