Kan ik een TV programma terugkijken of opnemen?

Bij KNIPPR nemen we alle programma’s van de afgelopen 7 dagen op, zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Een programma terugkijken?
Ga naar de tv gids en zoek het programma op.
Klik op de knop 'meer Info' van het programma en start deze door te klikken op 'Bekijk'.

Je kan ook zoeken via de zoekfunctie in de app en of webplayer door bijv. een kernwoord in te vullen

Sommige programma's zijn niet vrijgegeven door de zendereigenaar.
Wanneer je klikt op 'meer info' of 'Bekijk' zie je staan:
Op verzoek van de zender is dit programma niet terug te bekijken.
Vanuit KNIPPR hebben we hier geen invloed op.