Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Jammer dat je je abonnement wil opzeggen. Maar dat is een paar stappen te regelen.

Log in op de website en ga naar je profieloverzicht door op je naam rechtsboven in het scherm te klikken.

• Kies: Gegevens en instellingen
  • Klik op wijzigen in het blok Abonnement
  • Vervolgens kan je in het dropdownmenu kiezen voor stopzetten per eerst mogelijke datum.

Je krijgt automatisch te zien wanneer de eerst mogelijke datum is waarop je het abonnement wordt stopgezet. Dit is de eerstvolgende factuurdatum.

Je kan tot 2 maanden na de einddatum nog in Mijn KNIPPR om bijvoorbeeld je facturen in te zien.