Hoe krijg ik de functieknoppen in beeld om de speler te bedienen?

Op je telefoon:

Door het beeldscherm aan te raken komen de player met alle bedieningsknoppen in beeld.

Op de webplayer:

Door met je muis over het scherm te bewegen komen de bedieningsknoppen in beeld.

Wanneer je deze knoppen niet te zien krijgt controleer of je browser scherm niet is verkleind.
Wanneer de knoppen onzichtbaar blijven, klik dan op de -Ctrl knop-  (vasthouden) en zoom in of uit middels het scrollen met je muis.
Wanneer dit niet werkt en je kijkt via de Chromebrowser dan kan je deze ook aanpassen
rechtsboven in op de pagina bij : "Google Chrome Aanpassen en beheer" en daar de zoom
aanpassen naar bijv 90% (afhankelijk van je schermbeeldbreedte)