Hoe krijg ik de functieknoppen in beeld om de speler te bedienen?

Op je telefoon:

Door het beeldscherm aan te raken komen de player met alle bedieningsknoppen in beeld.

Op de webplayer:

Door met je muis over het scherm te bewegen komen de bedieningsknoppen in beeld.

Wanneer je deze knoppen niet te zien krijgt controleer of je browser scherm niet is verkleind.
Wanneer de knoppen onzichtbaar blijven, klik dan op de -Ctrl knop-  (vasthouden) en zoom in of uit middels het scrollen met je muis.