Kan ik TV programma's terugkijken?

Wij streven ernaar dat je alle programma's tot aan 7 dagen terug kan kijken via KNIPPR.

Het kan voorkomen dat een programma om 'rechten technische redenen' niet vrijgegeven is.
Je krijgt dan een popup te zien met: Op verzoek van de zender is dit programma niet te bekijken.

Zoek het programma op in de TV Gids. Klik op meer info en vervolgens op "kijk" te klikken.

Net te laat binnen? Geen probleem, via de Begin Gemist knop start je het programma vanaf het begin.

De programma informatie is 7 dagen vooruit in te zien.

Sommige programma's zijn niet beschikbaar vanwege het ontbreken van de rechten om deze programma's uit te zenden. Het is dus geen storing of technisch probleem.

Je kunt deze programma's herkennen aan het ontbreken van een andere kleur in de TV gids of door het ontbreken van een terugkijk icoon.