Kan ik TV programma's terugkijken?

Wij streven ernaar dat je alle programma's tot 7 dagen terug kan kijken via KNIPPR.

Het kan voorkomen dat een programma om 'rechten technische redenen' niet vrijgegeven is.
Je krijgt dan een popup te zien met: Op verzoek van de zender is dit programma niet te bekijken.

Zoek het programma op in de TV Gids. Klik op 'meer info' en vervolgens op 'Bekijk'.

Ook kan je de zoekfunctie gebruiken in de webplayer of de app door een kernwoord in te vullen en of de volledige titel van het programma. Je krijgt dan de toekomstige afleveringen te zien maar ook de programma's welke je nog terug kan kijken.

Net te laat binnen? Geen probleem, via de Begin Gemist knop start je het programma vanaf het begin.

Sommige programma's zijn niet beschikbaar vanwege het ontbreken van de rechten om deze programma's uit te zenden. Het is dus geen storing of technisch probleem.

Je kunt deze programma's veelal ook herkennen aan een grijze ondergrond kleur in de TV gids of door het ontbreken van een terugkijk icoon.

De programma informatie is 7 dagen vooruit in te zien.