Kan ik mijn abonnement pauzeren / hervatten?

Je abonnement pauzeren is één van de vrijheden bij KNIPPR. Handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hervatten / heractiveren kan natuurlijk op ieder gewenst moment!

Login op de website en ga naar je profieloverzicht door op je naam rechtsboven in het scherm te klikken.

• Kies: Gegevens en instellingen
  • In het blok Abonnement vind je de huidige status
  • In het dropdown menu kies je voor 'Pauzeer mijn abonnement'
  • Je kan voor maximaal 2 factuurperiode's het abonnement pauzeren
  • De pauze gaat in op de dag dat je normaal jouw factuur krijgt ofwel jouw startdatum
  • Je mag natuurlijk ook eerder het abonnement hervatten

Let op! Eventuele kortingen voor een bepaalde periode, blijven geldig tot de afgesproken einddatum en kan je niet opschuiven door het abonnement te pauzeren.