Welk apparaat heb ik minimaal nodig?

KNIPPR werkt over elke internetverbinding in Nederland. Wanneer je thuis beschikt over een internetverbinding/wifi netwerk/mobiel datanetwerk kan je gebruik maken van KNIPPR, een postcode check is daarom niet nodig.

TV kijken kan op ieder (Android/ iOS) scherm (smartphone, tablet, computer) waarop je internet kan ontvangen.

Op dit moment bieden wij voor Android en Apple gratis de KNIPPR app aan.

De beelden streamen naar je TV?
Hiervoor heb je een TV met een HDMI ingang nodig.

Via Google Chromecast stream je de beelden naar de TV en of via de AppleTV4