Hoe komt het dat mijn beeld af en toe haperingen vertoont wanneer ik stream?

Dit kan meerdere oorzaken hebben.

Controleer eerst of je WiFi-netwerk nog correct werkt en je niet te ver vanaf je WiFi toegangspunt bent.
Sluit de app af en start deze opnieuw. Kijk je via het web? Probeer dan eens een andere browser, bijvoorbeeld Internet Explorer, wellicht verhelpt dit het probleem.

Mochten de problemen aanhouden neem dan contact op met KNIPPR Support.