Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Jammer dat je KNIPPR gaat verlaten. Maar dit is ook één van de vrijheden van KNIPPR.
Geen langdurige contracten maar maandelijks aanpasbaar en opzegbaar.

Log in op de website en ga naar je profieloverzicht door op je naam rechtsboven in het scherm te klikken.

• Kies: Gegevens en instellingen
  • In het blok Abonnement vind je de huidige status en klik op wijzigen
  • In het dropdown menu kies je voor 'Stopzetten abonnement'

Je krijgt automatisch te zien wanneer de eerst mogelijke datum is waarop je het abonnement wordt stopgezet. Dit is de eerstvolgende factuurdatum.

Je kan tot 2 maanden na de einddatum nog in Mijn KNIPPR om bijvoorbeeld je facturen in te zien en of
om het abonnement te hervatten.