Mijn KNIPPR account beheren

Login, klik op je naam om in te loggen in MIJN KNIPPR.

In het dashboard staan de actuele gegevens van je abonnement en je kan je abonnementsgegevens aanpassen.

1. Overzicht: Je kan je profielgegevens aanpassen, zenders aanpassen en facturen bekijken.
  2. Jouw zenders: Pas je zenders aan, (de-)activeer hier een zender.
  3. Gegevens en instellingen: Pas eventueel je gegevens aan, zoals adreswijziging etc.
  4. Facturen en betalingen: Alles over je facturen en (openstaande) betalingen etc.
  5. Apparaten beheren: Je mag KNIPPR op verschillende devices gebruiken. Verwijder indien nodig je (oude) schermen.