Mijn KNIPPR account beheren

Login op  MIJN KNIPPR.

In het dashboard staan de actuele gegevens van het abonnement en kan je verschillende zaken aanpassen.

1. Overzicht: Je kan je profielgegevens aanpassen, zenders aanpassen en facturen bekijken.
  2. Jouw zenders: Pas je zenders aan, (de-)activeer hier een zender.
  3. Gegevens en instellingen: Pas eventueel je gegevens aan, zoals adreswijziging etc.
  4. Facturen en betalingen: Alles over je facturen en (openstaande) betalingen etc.
  5. Apparaten beheren: Je mag KNIPPR op verschillende devices gebruiken. Verwijder indien nodig je (oude) schermen.