Mijn KNIPPR app loopt vast, wat kan ik zelf doen?

Sluit de KNIPPR-app 'hard' af, zorg ervoor dat deze niet meer draait op de achtergrond. Bij iOS kun je na een dubbelklik op de home-button de KNIPPR-app afsluiten. Bij Android druk je op de multitask toets en sluit de KNIPPR-app af. Start de app opnieuw op.

Mocht het probleem met de app nog niet opgelost zijn, verwijder en installeer de app opnieuw. JJe moet er namelijk altijd voor zorgen dat je de laatste update hebt van de app.