Wat zijn de functionaliteiten in de app?

Alle functies op een rijtje:

• Binnen de app is een zoekfunctie aanwezig waarmee je snel en gemakkelijk jouw favoriete programma's kan vinden en terugkijken.
  • Indien de zender het toelaat, kan je bij het terugkijken van een programma terug- en vooruitspoelen.
  • Een overzichtelijke TV Gids; het overzicht is nu per zender in plaats van alle zenders tegelijkertijd.
  • Een overzichtelijk zenderaanbod, niet geabonneerde zenders staan nu apart.
  • Je kan nu zelf instellen of je direct TV wilt kijken bij het openen van de app.
  • Een handige persoonlijke pagina waarin je het volgende kan terugvinden; onlangs bekeken programma's, reminders beheren en favoriete zenders.
  • Ouderlijk toezicht voor het afschermen van programma's die niet geschikt zijn voor de allerkleinste.
  • En! Last but not least, picture in picture! Blijf doorkijken naar je programma's terwijl je door de app bladert.

1. De zoekfunctie
2. Het Google Chromecast icoon - Alleen zichtbaar indien Chromecast verbonden is met een werkende WiFi verbinding.
3. Al je zenders

Een handige persoonlijke pagina waarin je het volgende kunt terugvinden; Onlangs bekeken programma's, reminders beheren en favoriete zenders

Wanneer je bent ingelogd op de app zal je een overzicht te zien krijgen van jouw geabonneerde zenders.

4. Je krijgt ook een overzicht van al jouw niet geabonneerde zenders.

Wil je extra zenders toevoegen dan kan dit via KNIPPR.nl

5. Navigatie menu's. Door middel van swipen navigeer je door de app. De aparte menu's onderin kun je alleen benaderen door op de icoontjes te tikken met je vinger.

1. Zoekfunctie
2. Google Chromecast icoon
3. Navigatie binnen de tabbladen in het menu TV kijken
4. Tik hier op om naar al je zenders te gaan
5. Tik hier op om naar je niet geabonneerde zenders te gaan

6. Met deze knop kun je favoriete zenders toevoegen die je dan gemakkelijk en snel kunt terugvinden.
Wanneer je op deze knop drukt zie je jouw volledige lijst met geabonneerde zenders. Door op de zender te drukken komt er een hartje achter te staan. Wanneer dit hartje gevuld is dan staat hij gemarkeerd als favoriet. Natuurlijk kun je ook op die manier de zender weer (de)selecteren om hem niet als favoriet in te stellen en zal het hartje weer leeg zijn.

7. Navigatie menu's

1. Zoekfunctie
2. Google Chromecast icoon
3. Navigatie naar favorieten
4. Tik hier op om naar al je zenders te gaan
5. Tik hier op om naar jouw niet geabonneerde zenders te gaan

6. Heb je geen favorieten dan kun je hier ook al jouw zenders terugvinden. Door middel van omhoog en omlaag te swipen navigeer je door de zenders heen. Wanneer je een zender in dit menu aanklikt zal je direct naar de zender gaan en de app speelt hem dan ook af.

Bij het kantelen van je toestel kun je het programma op fullscreen bekijken. Werkt dit niet dan dien je bij de instellingen te kijken of de screenlock aanstaat.

7. Navigatie menu

1. Zoekfunctie
2. Google Chromecast icoon
3. Navigatie naar favorieten
4. Tik hier op om naar al je zenders te gaan
5. Tik hier op om naar jouw niet geabonneerde zenders te gaan

6. Op het tabblad Niet geabonneerd kun je alle zenders terugvinden die je nog niet hebt aangeschaft. Je kunt hier ook bekijken wat er op dit moment te zien is op die zenders.

En natuurlijk kun je die aanschaffen op KNIPPR.nl.

7. Navigatie menu

We hebben ook geluisterd naar de feedback op de TV gids. Wat we gedaan hebben is de TV gids per zender ingedeeld. Zo staat niet alles door elkaar.

1. Zoekfunctie. Je kunt hiermee zoeken naar jouw favoriete programma. Bingewatchen met KNIPPR? Ook dat is mogelijk want je kunt 7 dagen terugkijken met KNIPPR en dus ook bijvoorbeeld alle The Big Bang Theory van de afgelopen 7 dagen vinden en terugkijken.

2. Google Chromecast icoon

3. Je kunt in de TV gids 7 dagen terugkijken en 7 dagen vooruitkijken. Welke programma's je kunt terugkijken is gemakkelijk zichtbaar door middel van het terugkijken icoon. Op het voorbeeld is hij te zien achter 'Nederland in beweging'.

Wanneer dit niet kan is dit door de zender zo bepaald. Je krijgt dan de melding: 'Op verzoek van de zender is dit programma niet te bekijken.'

4. In de TV gids zelf is ook te zien welk programma hier live afspeelt. Dit wordt aangegeven met een blauw pijltje / KNIPPR Play icoon.

Reminders worden ook aangegeven door middel van een klokje.

Bovenaan de TV gids, kun je een specifieke datum kiezen of je kiest voor "Nu op TV" om direct terug te gaan naar het Live moment in de Tv gids

5. Door te swipen naar of te drukken op de zenders zie je de TV gids voor die betreffende zender.

6. Menu navigatie

1. Zoekfunctie
2. Google Chromecast icoon

3. De optie mobiele dataverbinding zorgt ervoor dat je ook via een mobiele verbinding kunt kijken naar jouw favoriete programma's. Heb je geen grote databundel of is hij bijna op dan kun je die optie hier uitzetten. Waardoor je alleen via WiFi kunt kijken.

4. Natuurlijk hebben wij ook een optie waarbij je het iets rustiger aan kunt doen met jouw databundel. In plaats van een Hoge kwaliteit stream kun je dan kiezen voor lagere kwaliteit stream. Op een klein scherm prima te kijken maar qua dataverbruik zeker te merken.

5. Hier vind je een overzicht van jouw zenders, facturen en eventuele recente contacten met KNIPPR. Zenders aanpassen doe je altijd via Mijn KNIPPR op de vaste internetbrowser op mobiel of computer.

6. Onder deze optie kun je alles terugvinden over jouw account.

7. Hier kun jij jouw apparaten beheren. Mocht je nou 5 apparaten hebben en je toch nog een ander apparaat willen toevoegen? Dan kun je er hier 1 verwijderen.

8. Via deze weg kom je terecht op onze FAQ pagina. Hier staan een hoop antwoorden. Mocht je er niet uitkomen dan kun je ook contact met ons opnemen via Facebook en Twitter. ??

9. Met deze knop kun je uitloggen. Logisch misschien maar stel nou dat iemand met zijn account op jouw apparaat wilt kijken dan kun je hier uitloggen en hij/zij kan dan zelf inloggen.

10. Navigatie