KNIPPR op de Samsung Smart TV (2017)

Hoe werkt het?

KNIPPR werkt op de Samsung Smart TV modellen van 2017. We zijn de 2016 modellen niet vergeten, deze zullen later volgen. Het is nog even wachten op een wereldwijde release van Samsung. In deze release zitten meerdere oplossingen, niet alleen voor KNIPPR. Dit kan dus wat langer duren dan gepland. Wanneer het zover is melden wij dit uiteraard.

Je maakt een account aan op de KNIPPR pagina. De eerste maand is gratis! Wanneer je dit hebt afgerond zet je jouw TV aan. Wil je de KNIPPR Samsung Smart TV app gebruiken, ga dan naar het Smart gedeelte op je TV en zoek naar de KNIPPR app. Meer informatie hierover kun je vinden in de handleiding van jouw televisie.

Je hoeft alleen jouw TV toestel te verbinden met internet. Hierna start je de KNIPPR app op de Samsung Smart TV en log je in met je KNIPPR account.

Hier kun je inloggen:

Functies knoppen afstandsbediening

Door middel van de (omhoog/omlaag) buttons kan je zappen.

Door het gebruik van de pijltjes toetsen kan je door de app navigeren. De OK of middelste knop gebruik je voor het bevestigen van jouw keuze.

Met de menu knop op de afstandsbediening kan je altijd weer terug naar het vorige menu.

Je kan naar de knop Begin Gemist navigeren met de pijltjes-toetsen.

Natuurlijk, kan je mits de zender dit toestaat, ook spoelen in LIVE programma's en in programma's terugkijken. Hiervoor navigeer je naar  << en >> in de app en gebruik je de OK toets om te spoelen.

Uiteraard kan je ook zoeken in de zoekfunctie vanuit het hoofdmenu net als op de apps van de andere platformen.