Hoe kan ik spoelen in de KNIPPRapp op de ATV4?

Sinds de laatste update is het mogelijk om voor en achteruit te spoelen op de Apple TV 4. Erg gemakkelijk toch? Wij leggen hieronder uit hoe je dit kunt doen.

• Roep de Player functieknoppen aan door op het touchpad van je afstandbediening te klikken.

• Swipe naar beneden om de focus te verleggen naar de voortgangsbalk (deze wordt blauw).

• Klik 1x op het touchpad om de spoel functie aan te spreken (door te swipen op de touchpad kun je spoelen naar de positie die je zelf wilt). Klik nogmaals op het touchpad van de afstandbediening om verder te kijken.

*op verzoek van een aantal zenders is de functie om vooruit te spoelen niet beschikbaar. (dit wordt weergegeven in de KNIPPR Apple TV4 app).